Przyrządzane z mięsno-ryżowego, zawijanego w liście kapusty gołąbki to jedna z najbardziej cenionych potraw kuchni polskiej. Jednocześnie danie to uchodzi za nieco skomplikowane, głównie jeśli chodzi o etap odcinania liści z główki kapusty. Jednak jeśli skorzysta się z przepisu i porad zamieszczonych na blogu dostępnym pod adresem posmakuj-to.blogspot.com, łatwo można będzie poradzić sobie z tym zadaniem i przyrządzić smakowite danie względnie szybko.
Dodatkowo ma ono tę zaletę, że podawane jest w odświeżonej wersji. Są to gołąbki pieczone, a nie klasyczne duszone, w dodatku wykonane z młodej kapusty, co zapewnia im delikatność i gwarantuje niedługą obróbkę termiczną. Warto spróbować takiego pomysłu na to znane od zawsze danie, by móc od tej pory przyrządzać je samodzielnie, nie poświęcając na to wiele czasu, a zachwycając rodzinę efektem końcowym.
Firmy według kategorii
Usługi remontowo-budowlane
Usługi z zakresu mediów i badania rynku
Rejestr usług i urządzeń elektronicznych i AGD
Zakupy, kultura i rozrywka - baza punktów
Katalog produktów i usług dla każdego
Baza gastronomii i produktów spożywczych
Finanse i ubezpieczenia - wykaz
Transport dla Ciebie i firmy
Meble i ozdoby do Twojego wnętrza
Atrakcje turystyczne i noclegi
Hodowla i rolnictwo
Rejestr usług dla zdrowia i urody
Imprezy, śluby, okazje - baza produktów i usług
Opieka i zabawa - wykaz produktów dla dzieci
Baza kursów i szkoleń
Baza organizacji i stowarzyszeń
Rejestr sklepów z odzieżą i obuwiem